Kursanmälan

Här gör du din anmälan till kurs i alkohollagen varmt välkommen!

Kursanmälan

  namn kursdeltagare 1 *

  person nr kursdeltagare 1 *

  namn kursdeltagare 2

  person nr kursdeltagare 2

  kurs ort och datum *

  Din e-post *

  telefonnummer *

  företagsnamn (vid företag för faktureringen)

  orgnr

  Gatuadress *

  Ort *

  postnummer *

  Övriga upplysningar

  Godkännade av villkor KLICKA i rutan!

  Information - villkor

  Information - villkor
  Kurspris 5900:-/ kursdeltagare om 3 eller flera från samma företag/organisation fråga efter offert, alla priser är exkl moms. Vi på tar emot kursanmälningar fortlöpande dygnet runt under hela året och följande villkor har vi för våra kurser. Även om det inte är nästa kursdatum Ni har tänkt gå så anmäl Er redan nu så att Ni inte riskerar att kursen blir fullbokad. Vi reserverar oss för fullbokningar av kurserna.
  Kursanmälan är bindande, men ni kan ändra på kursdatum/plats ( detta meddelas senast 7 dagar innan kursstart i båda fallen, inför bokat kursdatum och inför det nya kursdatumet med reserv. för fullbokning och flyttat kursdatum med kortvarsel (m.a.o ingen garanti för plats eller datum) till nästkommande kurstillfälle eller skicka annan person, men fakturan ska betalas enligt vad som framgår av fakturan och alltid innan kursstart även om senare kursstart datum, (medtag kvitto till kursen). Önskar Ni avboka kursen så debiteras Ni 25% av kursavgiften vid avbokningen (detta för att täcka våra omkostnader och merarbete, avbokning måste ske senast 2 veckor innan kursstart i annat fall debiteras Ni halva kursavgiften och sista veckan debiteras hela kursavgiften).
  Var vänlig och fyll i Era personuppgifter m.m. till vänster. När Ni mailar in kursanmälan så godkänner Ni våra villkor m.m. Samt med reservation för sjukdom och personliga omständigheter för kursledare med kort varsel vilket innebär ändrat kurs datum, minst 2 deltagare anmälda till kurs för kursstart. Er mailadress är viktig eftersom all information, bekräftelser, faktura m.m. sker genom mail. Var vänlig fyll i en komplett kursanmälan, (det är viktigt att Ert namn är rätt stavat och att Ni fyller i Ert personnummer för att detta ska sedan stå i Ert kursbevis/intyg som Ni får efter genomförd kurs).

  Annonsera med oss

  Annonsera med oss
  Vill ni annonsera tag kontakt med oss så berättar vi mer
  Varmt välkommen !

  Vad vår kursdeltagare tycker

  Trodde inte att jag skulle klara kunskapsprovet, språket är byråkratiskt. Men i och med att allt togs uppmuntligen och de 2 dagarna var lärarledda har jag mitt serveringtillstånd nu!
  Mohammad B,
  En utav de bästa kurserna på länge fantastiskt trevligt, klarade kunskapsprovet på första försöket!
  Maria Andersson,

  Kursavgifter per deltagare:

  Rabatt om ni kommer flera från samma företag!